Om Mor & Mini

Du finner oss i Anders Larsens gate 16, rett ved Sykehuset i Vestfold.

 

Hvorfor ble Mor og Mini klinikken startet? 

Daglig leder Celine Grøndahl, også kjent som "FysioCeline", jobbet tidligere på Bekken & Barn i Oslo. Hun innså fort at kvinnehelse og barnefysioterapi er noe hun virkelig brenner for. I 2019 bestemte hun seg for å flytte tilbake til hjembyen sin, Tønsberg. Ettersom hun ønsket å fortsette å hjelpe samme pasientgruppe, ble klinikken Mor & Mini til.

Klinikkens hovedmål er å gjøre småbarnstiden lettere for hele familien. 

Utdanning

Celine tok sin utdanning i Nederland, og uteksaminerte med Cum Laude. og er i tillegg utdannet Personlig Trener ved Norges Idrettshøgskole. I tillegg til jobben hos Bekken & Barn har hun kontinuerlig holdt seg oppdatert med kurs innen bekkenrelaterte plager, bekkenbunnsplager, kinesiotaping og sålestøping.

Hva vi gjør

Klinikken er i vekst, og vi utfører nå alt av fysioterapeutiske og osteopatiske behandlinger innen kvinnehelse, i tillegg tilbyr vi yogakurs for mor og baby, babymassasjekurs, treningstimer og behandlinger for babyer og barn med ulike motoriske utfordringer. Ved siden av dette, har vi solid erfaring og kunnskap om andre muskel og skjelettlidelser, og tar selvfølgelig imot pasienter utenfor pasientgruppen "kvinner og barn" også. 

 

Hvor vi er

Vi holder til i Anders Larsens Gate 16, 3117 Tønsberg. 

Kontakt oss