fysioterapeut, personlig trener

Hvem er jeg, og hvorfor valgte jeg fysioterapi?

Selv hadde jeg kneplager og skulderplager som hindret meg mye i håndballen, og som gjorde at jeg til slutt valgte å slutte med sporten.

Jeg heter Celine M.N. Grøndahl og kommer fra Tønsberg. Jeg studerte på Fontys University i Eindhoven, og jobbet i etterkant på Bekken og Barn i Oslo.  Der var hovedfokuset nettopp "bekken" og "barn", selv om vi i tillegg drev med allmenn fysioterapi.  


Til tross for at jeg elsket jobben min i Oslo, ville jeg trekke sørover og hjem til fødebyen Tønsberg. Ettersom jeg har en brennende lidenskap for å hjelpe denne pasientgruppen, bestemte jeg meg for å åpne klinikken Mor & Mini. 


"Graviditet er ingen sykdom" - dette er en setning som veldig mange gravide får høre. Ja, det stemmer at graviditet i seg selv ikke er en sykdom, men dessverre er det mange som får svangerskapsrelaterte plager som for eksempel bekkenleddsmerter. Oppsøker man hjelp eller går til behandling tidlig, er det større sjanse for å lindre plagene og forhindre forverring. 

 

Noe av det jeg liker best med fysioterapi, er samarbeidet som oppstår mellom behandler og pasienten mot et felles mål.  I tillegg til dette, så er fysioterapi et fag som er i konstant utvikling, da det er forskningsbasert. Derfor stilles strenge krav til behandleren om å oppdatere seg jevnlig på den nyeste forskningen for å holde kunnskapen på topp.


Noe du lurer på? Legg igjen en kommentar da vel :) 

 


0 0