fysioterapeut, personlig trener

Hvem er jeg, og hvorfor valgte jeg fysioterapi?

Selv hadde jeg kneplager og skulderplager som hindret meg mye i håndballen, og som gjorde at jeg til slutt valgte å slutte med sporten.

Jeg heter Celine Madeleine Nervik Grøndahl og kommer fra Tønsberg. Jeg studerte på Fontys University i Eindhoven, og startet på Bekken og Barn i Oslo i August 2017. Her har vi hovedfokus på nettopp "bekken" og "barn", men vi har høy kompetanse på allmen fysioterapi også. 


Jeg har alltid hatt en stor lidenskap for trening og helse, noe som gjorde yrkesvalget mitt veldig enkelt. Selv hadde jeg kneplager og skulderplager som hindret meg mye i håndballen, men jeg tenkte at plagene ville forsvinne av seg selv. Plagene vedvarte og ble stadig mer begrensende, noe som førte til at jeg til slutt valgte å slutte med sporten. 

Dette er noe jeg dessverre ser veldig ofte, at vi presser oss hardt- og oppsøker ikke hjelp før plagene har blitt uutholdelige. Dette er noe jeg ønsker å forandre, da det er viktig å ta tak i skader tidlig for prognosen sin skyld. 

 

Noe av det jeg liker best med fysioterapi, er at pasienten selv har en essensiell rolle i behandlingsforløpet. Jeg tror pasientene sitter igjen med en større forståelse for egen kropp og helse, og får mestringsfølelse da de har klart å reversere plagene sine med hjelp av øvelser og trening. Jeg er stor fan av at vi kan gjøre tiltak på egenhånd for at kroppen skal være rustet til å takle hverdagens og sportens utfordringer, slik at vi kan fungere og leve slik vi ønsker. I tillegg til dette, så er fysioterapi et fag som er i konstant utvikling, da det er forskningsbasert. Derfor stilles strenge krav til behandleren om å oppdatere seg jevnlig på den nyeste forskningen for å holde kunnskapen på topp.


Noe du lurer på? Legg igjen en kommentar da vel :) 

 


0 0